Om oss

SKRÄDDERI & TVÄTT

LAMORE


Hej, vi är LAMORE

Om oss:

 Lamore skrädderi och tvätta våra 35 års erfarenhet genom att erbjuda de bästa tjänsterna och högsta kvalitet i vårt arbete har vi utvecklat och fått allt större förtroende av nya och befintliga kunder. Under åren har vi fått stor erfarenhet av kläd- och tvätttjänster, och vi erbjuder särskilt våra tjänster. Våra tvättmöjligheter har moderna maskiner, högkvalificerad personal och vi kan erbjuda högkvalitativ service vid kemtvätt och städning.


Vi erbjuder hög servicenivå, kvalitet och anpassning till kundernas krav. Vi tror på god service och långsiktiga relationer med våra kunder.Vi hos Lamor Skrädderi och tvätt tror på miljövänliga i vår verksamhet och hanterar alltid leveranser, kemtvätt och avfall i enlighet med gällande miljöregler.


Vi jobbar tillsammans med många kända namn bland Stockholmsföretag och har möjligheten på vår arbetsplats att arbeta bredare för dig som kan vara din arbetsgivare. Uppgifterna varierar ofta, vi lyssnar alltid på kundens önskemål och krav och arbetar sedan. Men om det är en snabb förändring eller något mer avancerat, vill vi att du som kund ska känna dig trygg och samtidigt förvänta dig att du alltid får det bästa resultatet från oss!

LAMORE


SKRÄDDERI  & TVÄTT


Kontaktuppgifter:


Adress:

Gjörwellsgatan 41 - Stockholm


E-post:

info@lamore.se


Tel:

08-6042757

Öppettider:


 Mån-Fre: 08.30 - 18.00

 Lör: 10.00 - 14.00

Copyright © All Rights Reserved

powered by :joseph.kalds 0793222200